Een zip-bestand is een gecomprimeerde map met meerdere bestanden. De MP3-bestanden zijn 'ingepakt' in deze gecomprimeerde map. De mp3's moeten dus uitgepakt worden als je ze wilt afspelen, branden of kopiƫren naar je speler.
  1. Dubbelklik op het zip-bestand.
  2. Selecteer alle bestanden
  3. Sleep ze naar een nieuw aangemaakte map.

Wanneer een zip-bestand niet geopend kan worden op een Macintosh Computer, kunt u het gratis uitpakprogramma Zipeg gebruiken.
  1. Download Zipeg via deze link http://www.zipeg.com/mac.home.html.
  2. Installeer Zipeg op uw Macintosh Computer.
  3. Open hierin het zip-bestand en pak het zip-bestand uit.