Een single is met een van de betaalmogelijkheden die we aanbieden af te rekenen. De beschikbaarheid van betaalmogelijkheden hangt af van het bedrag dat u afrekent.

Singles worden aangeboden in standaard MP3 formaat met de hoogst mogelijke kwaliteit met een maximum van 320 kbps.
Albums worden geleverd als zip-bestand met hierin de hoogst mogelijk kwaliteit MP3 bestanden met een maximum van 320kbps. De MP3's zijn DRM-vrij. Dit betekent dat ze geen kopieerbeveiliging bevatten, zodat je de muziek zonder beperkingen kunt afspelen op je MP3speler, PC, mobiele telefoon, etc. De MP3's zijn natuurlijk ook ongelimiteerd te branden op CD!

Je ontvangt de orderbevestiging per e-mail. Daarin staan tevens de gegevens om in te loggen in Mijn Muziek. Hiermee bekijk je downloadhistorie en kun je songteksten en CD-hoesjes downloaden

Nee, Downloadmusic.nl is een online downloadwinkel. Wanneer je een album of single besteld hebt. Dien je de muziek te downloaden. Je ontvangt de muziek als MP3. Natuurlijk is het mogelijk deze zelf op CD te branden.

Neem contact met ons op via het contactformulier en vermeld eventuele foutmeldingen die je te zien kreeg tijdens het bestellen.

* Klik hier voor het contactformulier.

In de meeste gevallen is de download opnieuw te starten. Sla altijd de download(s) direct op, anders zijn ze niet afspeelbaar. Wanneer dit niet lukt, neem dan contact op met ons via het contactformulier.

* Klik hier voor het contactformulier.

Wellicht heb je de download in een onbekende map opgeslagen.
  1. Ga met de muis naar Start en via de Zoek optie selecteert u 'Naar bestanden of mappen' en klik op 'Alle bestanden en mappen'.
  2. Vul in het zoekveld de artiest in en volg de aanwijzingen in het linkervenster als je de zoekopdracht wilt uitvoeren.
  3. Nadat de bestanden gevonden zijn klik je met de rechter muisknop op het bestand en klik je op 'Bijbehorende map openen'.
De map wordt geopend waar de bestanden staan.

Omdat alle gedownloade muziek ook op een cd gebrand kan worden, is het retourneren van een aankoop/download niet mogelijk. Dit is ook simpelweg niet controleerbaar voor beide partijen. Daarom is het nooit mogelijk om geld terug te krijgen.