Een album is een collectie muzieknummers. Wanneer je een album bestelt en downloadt wordt deze geleverd als een gecomprimeerde map (zip-bestand) met hierin de hoogst mogelijke kwaliteit MP3 bestanden met een maximum van 320 kbps . De gecomprimeerde map is standaard te openen in windows. De MP3's zijn DRM-vrij. Dit betekent dat je deze onbeperkt kunt afspelen op en kopiƫren naar je PC, mobiele telefoon, MP3speler, Tablet, etc.

1. Klik op het paarse album icoontje , het bestelscherm opent in een nieuw venster.
  2. Klik in het bestelscherm op het tabblad 'Albumoverzicht'. Je ziet nu een overzicht van de titels van het album.
  3. klik op de afspeelknopjes om de nummers te beluisteren

Een album is met een van de betaalmogelijkheden die we aanbieden af te rekenen. De beschikbaarheid van betaalmogelijkheden hangt af van het bedrag dat u afrekent.

Klik op het downloadicoontje om een album te downloaden. Hiermee open je het bestelscherm. Aan de rechterkant van het betaalscherm selecteer je de betaaloptie. Volg de instructies nadat de betaling verwerkt is, vul je e-mailadres in en klik je op de knop Kies voor 'Opslaan' op je PC. Kies een map op je PC waarin het album opgeslagen moet worden, zodat je het zip-bestand na het downloaden gemakkelijk terug kunt vinden (bijvoorbeeld het bureaublad).

Neem contact met ons op via het contactformulier en vermeld eventuele foutmeldingen die je te zien kreeg tijdens het bestellen.

* Klik hier voor het contactformulier.

In de meeste gevallen is de download opnieuw te starten. Sla altijd de download(s) direct op, anders zijn ze niet afspeelbaar. Wanneer dit niet lukt, neem dan contact op met ons via het contactformulier.

* Klik hier voor het contactformulier.

Wellicht heb je de download in een onbekende map opgeslagen.
  1. Ga met de muis naar Start en via de Zoek optie selecteert u 'Naar bestanden of mappen' en klik op 'Alle bestanden en mappen'.
  2. Vul in het zoekveld de artiest in en volg de aanwijzingen in het linkervenster als je de zoekopdracht wilt uitvoeren.
  3. Nadat de bestanden gevonden zijn klik je met de rechter muisknop op het bestand en klik je op 'Bijbehorende map openen'.
De map wordt geopend waar de bestanden staan.

Een zip-bestand is een gecomprimeerde map met meerdere bestanden. De MP3-bestanden zijn 'ingepakt' in deze gecomprimeerde map. De mp3's moeten dus uitgepakt worden als je ze wilt afspelen, branden of kopiƫren naar je speler.